Jeff Platt, 888Ride Röportajı İçin David Tuchman'a Katıldı

Jeff Platt, 888Ride Röportajı İçin David Tuchman'a Katıldı

888Ride, David Tuchman'ın kapısında 888poker logosu ve yolcu koltuğunda bir poker kişiliği bulunan gümüş renkli Cadillac Escalade ile Vegas'ta dolaştığı popüler Youtube özelliğidir.

En son konuklardan biri, Tuchman'a pokerin en tanınmış röportajcısı olmakla ilgili bir röportaj için katılan Jeff Platt'tı.

Platt, poker yorumcusu rolüyle herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. "Benim için ayağa kalk" röportajları artık yıllık WSOP yayınlarının ayrılmaz bir parçası. Ayrıca 2017'de WSOPC Çevrimiçi yüzüğünü, 2022'de MSPT Ana Etkinliğini ve Kasım ayında küçük bir RunGood etkinliğini kazanarak da oyunu oynuyor. Ayrıca beş WSOP Online final masasına ve bir canlı final masasına çıktı; 2010'lardaki birkaç derin Ana Etkinlik koşusundan bahsetmeye bile gerek yok.

Platt, Tuchman'la yaptığı röportajda poker geçmişinden, medya kariyerini nasıl geliştirdiğinden ve mikrofonun arkasında mı yoksa çip yığınının arkasında mı olmayı tercih ettiğinden bahsediyor.

Mikrofonun Arkasında mı Yoksa Yonga Yığını mı?

Platt bu ilk konuda yayın yapmayı tercih etmekte kararlıydı.

Platt, "İşi gerçekten seviyorum" dedi. "Eminim siz de öyle yapıyorsunuzdur. Yaptığımız işe karşı gerçek, meşru, hakiki bir tutkuya sahip olduğumuz için şanslıyız... 'İş' dediğimiz şeye girebilmek ve sevdiğim şeyi yapabilmek için... Evet , beni buna kaydedin!"

Daha sonra Tuchman, Platt'ın daha "fazla yayın yapmadan" önce Ana Karşılaşmadaki bazı erken dönem poker performanslarına döndü. Röportaj boyunca diğer pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da Platt mütevazı bir tavır takındı.

Bugünlerde, "her gün en az bir saat, kanepede flop öncesi grafiklere bakmak olsa bile" poker çalıştığını söylüyor. Ancak o zamanlar Tuchman'a şöyle demişti: "Beceri söz konusu olduğunda sahada %10'un altında, belki de %5'in altındaydım. Hiçbir fikrim yoktu."

Röportaj boyunca hem kendisinin hem de Tuchman'ın pokere olan tutkusu açık. İki adam, WSOP Ana Etkinliğini "en büyük poker etkinliği" ve muhtemelen "en büyük olay, nokta" olarak nitelendiriyor.

Platt'ın oyuna olan sevgisi her anekdotta kendini gösteriyor. Maria Ho'yla bir sinema masasında oynamanın ve ebeveynleri onu izlemeye geldiğinde tutuklanmanın hikayesi gibi. Son çıkışındaki hayal kırıklığı hala biraz çiğ görünüyor, ancak bir isim olmadan önce harika bir oyuncuyla oynamak zorunda kalmanın yarattığı bariz heyecanı gölgelemiyor.

PokerNews Çevrimiçi Turnuva Takvimine göz atın

Benimle Ayağa Kalk

Tabii ki, Platt pokerin isimlerinden biri ve başkalarının birlikte oturup oynamaktan heyecan duyduğu türden bir oyuncu.

Konu Platt'ın nasıl poker yayınlarından tanıdığımız yorumcu haline geldiğine gelince, tam bir dönüş oldu. Tuchman, Platt'a "Aslında ilk 888 sürüşlerimden birini gerçekleştirdin" diye hatırlattı. "PokerNews için. "The Grinder" ile bir çekim yapıyordum ve sen bizimle araba bayisinde tanıştın!"

Oradan Platt, her yeni büyük projenin stresini, Daniel Negreanu ve Doyle Brunson gibi isimlerle yapılan büyük röportajlardan önceki sinirleri anlattı ("Pokerde yalnızca iki adamın bu tür bir aurası var" diyor. "Doyle ve Phil Ivey. "

Kevin Martin, 888Ride'ın Son Bölümünde Poker, Yayıncılık ve Big Brother'dan Bahsediyor

"Jeff Platt İçin Sırada Ne Var?"

Cadillac hedefine yaklaşırken Platt, Wynn'de bir etkinlik oynamaya giderken Las VegasTuchman son bir soru sordu: "Jeff Platt İçin Sırada Ne Var?"

Platt, "Oyuna o kadar tutkuluyum ki, kendimi o kadar adadım ki, bu konuda daha iyi olmaya devam etmek istiyorum" diye yanıtladı. "Fakat belirli sonuçlar elde etmek için kendinize baskı yapamazsınız. Mesela, World Series of Poker bileziği kazanmayı çok isterim... ama biliyorum ki zamanla, eğer daha iyiye gidersem, eğer Çalışmaya devam ediyorum, sonra sonuçlar gelecek. Orada olacaklar."

Ancak yayıncılık konusunda Platt daha emindi.

"Bunu hayatımın geri kalanında her gün yapabilir ve kesinlikle heyecanlanabilirim."

Bunun üzerine Tuchman, Wynn otoparkına park etti ve Platt, bir sonraki poker oyununa doğru yola çıkmadan önce arabayı bıraktı.

888Ride'ın Gelecek Bölümleri

PokerNews, 2023 Dünya Poker Serisi sırasında 888Ride'da daha fazla süperstarın yer alacağına dair sağlam kaynaklara sahip.

Gelecekteki 888Ride bölümlerini veya çevrimiçi poker sitesi ekibinin bir araya getirdiği diğer harika içerikleri kaçırmamak için harika 888poker YouTube kanalına abone olduğunuzdan emin olun.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.