Buraya Gelmeyi Planlamadım Bile: Boris Kolev WSOP Paradise'ta 6 Kişilik Etkinliğini Kazandı

Buraya Gelmeyi Planlamadım Bile: Boris Kolev WSOP Paradise'ta 6 Kişilik Etkinliğini Kazandı

Etkinlik #6'nın ikinci ve son günü: 3.000 $ Limitsiz Holdem 6-El, World Series of Poker Paradise'da sona erdi ve Boris Kolev, teke tek oyunda Daniel Neilson'ı 424.500 $ ve WSOP altın bileziği karşılığında mağlup etti.

Turnuvaya 2.265.000 dolarlık ödül havuzu için 755 oyuncu katıldı.

İlk iki sırayı Fabian Bernhauser üçüncü, Mark Burford dördüncü olurken, Cristian Nagaki ve Jeremy Izquierdo final masasını tamamladı.

Bu, 2021 WSOP'ta 5.000$'lık 8 Elli turnuvayı kazanan Kolev'in ikinci altın bileziğiydi. Kolev, Neilson'ın arkasında teke tek oyuna girdi, ancak karşılık verdi ve bir saat süren mücadelenin ardından zaferi kapattı.

WSOP Paradise Etkinliği #6: 3.000$ NLH 6 Kişilik Final Tablosu Sonuçları

SıraOyuncuÜlkeÖdül
1Boris KolevBulgaristan424.550 $
2Daniel NeilsonAvustralya259.100$
3Fabian BernhauserAvusturya177.000$
4Mark BurfordAmerika Birleşik Devletleri123.200$
5Cristian NagakiBirleşik Krallık87.300$
6Jeremy IzquierdoFransa63.100$

Kazanma sonrası röportajında ​​Kolev, buraya gelmeyi planlamadığımı bile söyledi. 2 Aralık'ta Wynn'de yer ayırttım ama sonra bir Mystery Bounty paketi kazandım ve buraya geldim ve kazandım.

2. Günün Önemli Noktaları

Son 45 oyuncu 2. Gün'de yer aldı ve hepsine en az 8.500$ garanti edilirken, son 114 oyuncunun her biri 5.200$ aldı. Nikita Luther 1. Günün fiş lideriydi ancak Julio Chia'ya duble teslim olduğunda erkenden başı belaya girdi. Luther, Christian Harder'a karşı ikiye katlandı ancak kısa bir süre sonra 25. sırada yer aldı. Diğer erken elenenler arasında Frederic Breton, Nicholas Maimone, Aram Zobian ve Luther'in hemen ardından 24. sırada yer alan yukarıda adı geçen Harder vardı.

Turnuva, bilezik kazananları Jin Hoon Lee, Alex Keating, David Miscikowski, Rafael Reis, Georgios Sotiropoulos ve Yuval Bronshtein'in hala daha fazla altın arayışında olduğu son üç masaya kadar ilerledi. Bronshtein kısa süre sonra Pedro Garagnani'ye iki katına çıktı ve üçüncü WSOP şampiyonluğu arayışı 14. sırada başarısız oldu. Sotiropoulos 12. sırada yer alan bir sonraki bilezik kazananı oldu ve Reis, as kralı Bernhausers'ın on altılı takımına kalp kırıcı bir şekilde yenildiğinde 11. sırada raya çarptı.

Miscikowski 10'uncu, Keating ise dokuzuncu sırada yer alırken, Dumitru Pora sekizinci sırada elenerek resmi olmayan yedi kişilik final masasına başladı.

Final Masasında Öne Çıkanlar

Bernhauser resmi olmayan final masasına fiş liderliğiyle girdi ve Lee kısa desteyi elinde tuttu. Lee, as-vezir ile başarısızlığa uğradığında yedinci sırada yer alan ilk kişi oldu, ancak Bernhauser'in cep papazları vardı ve eleme golü atmak için astan kaçındı. Bu derin koşu, WSOP Paradise'ın başlangıcında bir WSOP altın bileziği ve Mystery Bounty'den 420.000 $ kazanan Lee için serinin ikincisiydi.

Sıradaki Izquierdo, aslarının Bernhauser'in vezir-dörtlüsüne çarpmasının ardından 63.100 $ ile altıncı sırada yer aldı. Her şey dönüşte ortaya çıktı, ancak Bernhauser'in zaten iki çifti vardı ve tüm sayı boyunca nehir kraliçesi ile sakatlığa hakaret ekledi.

Bernhauser beş elli oyunda hala büyük bir desteye sahipti, ancak diğerleri oyunu kapatmaya başladı; en önemlisi, ortadaki yedili çifti flop ettikten sonra on-yedi ile oyuna dahil olduğunda neredeyse turnuvanın dışında kalan Kolev. Bernhauser jack-ten ile oynadı ve Kolev, Avusturyalı oyuncu gelişemeyince ikiye katladı.

Nagaki, as-dokuzlu kısa deste vuruşunun Neilson'ın as-on'una karşı gelişememesinin ardından beşinci sıraya düştü. İngiliz bu turnuvaya 36.014$ canlı poker parasıyla ve 888$ Crazy Eights WSOP Online turnuvasında altı haneli bir skorla geldi. 87.300 $'ı, kariyerinde canlı kazançta 100.000 $'ın oldukça üzerine çıkıyor.

Çok da geride olmayan Louisiana'dan WSOP Circuit ring kazananı Amerikalı Burford da vardı. 123.200 $'lık ödül, şimdiye kadarki canlı kariyerinin en büyüğüdür ve dördüncü sırada bitirerek, 2010 $ 1.500 Limitli Holdem turnuvasında önceki en iyi WSOP serisini dokuzuncu olarak geride bırakmıştır.

Kısa bir aradan sonra Bernhauser üçüncü sıraya geriledi. Neilson nehri daha fazla itti ve Bernhauser as papazı yüksek sesle çağırdı, ancak Neilson turnuvayı teke tek oyuna göndermek için yedili turu çevirdi.

Neilson son ikiye liderlikle girdi ve büyük bir nehir itişiyle Kolev'e erkenden baskı yaptı. Kolev, yapmaya eğilimli olmadığı bir şeyi birkaç dakikalığına çekime aldı. Sonunda oradan uzaklaştı.

Eliyle blöf bulmak gerçekten zordu. Kolev el hakkında, kullandığı zamanlamanın en azından benim açımdan duygusal göründüğünü söyledi. Bunun bir çeşit düz veya düz olabileceğine dair bir his vardı. Blöf bulamadım. Flop öncesi süper hızlı dedi. Tahtaya bağlanıp olası tüm blöfleri hariç tuttuğumda, onun elinde olduğu mantıklı geldi.

Kısa bir süre sonra liderliği ele geçirdiğinde sabrının karşılığını aldı. Kolev'in geriye dönüşü yoktu ve büyük an, Neilson'ın kral-kraliçe ile ittiği ve Bulgar'ın vale-on'u devrettiği zaman geldi. Flop yedi-sekiz-dokuz oldu ve Kolev'e ikinci altın bileziği için hak kazandırdı.

WSOP Paradise'taki 3.000$ Limitsiz Holdem 6-El etkinliğinin kapsamı için hepsi bu kadar. Atlantis Paradise Island Resort'taki WSOP Paradise katından canlı güncellemeler için bunu PokerNews ekibiyle birlikte saklamayı unutmayın.

Etiketler

İlgili Oyuncular

Bu Seride

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.