Wynn, WPT Prime Şampiyonası Sırasında Mükemmel Baloncuk Durdurma Çözümünü Buldu mu?

Wynn, WPT Prime Şampiyonası Sırasında Mükemmel Baloncuk Durdurma Çözümünü Buldu mu?

Wynn ve World Poker Tour (WPT), balonun yakınında yaşanan duraklamalarla mücadele etmek amacıyla, 1. Günde 1.100 $ girişli WPT Prime Şampiyonasında önemli bir değişiklik yaptı.

Pek çok turnuva oyuncusu, kısa desteli oyuncuların paraya giden yolu oyalamaya çalışması nedeniyle aralıksız tanklama yapma konusunda sorun yaşıyor. Bu, özellikle büyük garantilerin olduğu büyük olaylar sırasında sorunludur. Ve WPT Prime Şampiyonası'nın, Pazar günkü 1. Gün oturumu sırasında kayıtlar kapandığında potta 10 milyon doların üzerinde para vardı.

Wynn Boss Eylem Saatini Açıklıyor

Wynn'in Poker Operasyonları Direktörü Ryan Beauregard, tüm WPT Dünya Şampiyonası serisinin sorunsuz ilerlemesini istiyor. Bunu yapmanın bir yolu, büyük olaylar para balonuna yaklaştığında duraklamayı mümkün olduğu kadar en aza indirmektir.

WPT Prime Şampiyonasında 1. Günün 15. Seviyesinden sonra her masaya Aksiyon Saatleri uygulandı. Oyunculara başlamaları için dört adet süre uzatma fişi verildi; bunlar, en iyi çift ile tüm deste için bahis oynamak gibi derin düşünme gerektiren durumlarda kullanılabilecek.

Aksiyon Saati, oyunculara başlangıçta flop öncesi hareket etmeleri için 15 saniye verir, aksi takdirde elleri ölü ilan edilir. Ancak, geride kalan bir oyuncu ilk bahsini artırırsa, bu kez oynaması için kendisine 30 saniye süre verilecektir.

Beauregard, "Amacımız, para balonuna çarpmadan önce bunu başlatmaktı, böylece oyuncular buna alışma fırsatına sahip oldu" dedi. "Ayrıca, işe yarayabileceği bir zamanda geldiğinden emin olmak istedik."

Herhangi bir büyük turnuvada balon yaklaşırken, kısa desteli oyuncular genellikle paraya ulaşamadan patlama korkusuyla mümkün olduğu kadar oyalanırlar. WPT, Aksiyon Saatini yıllardır kullanıyor ancak genellikle turnuvada çok daha sonra kullanılıyor.

Zaman Uzatma Çipleri

Pazartesi günkü 2. Gün oturumunun ilk molasında, kalan her oyuncuya ek olarak dört süre uzatma fişi verildi. Salı günü 3. Günün başlangıcına dört tane daha eklendi. Turnuva 24 oyuncuya ulaştığında, kalan herkes fazladan bir dört fiş alır ve ardından final masasının başlangıcında son dört fiş alır.

  1. Güne girerken, turnuvaya orijinal 10.512 katılımcıdan yalnızca 128 oyuncu kaldı. 19 Aralık'taki final masasında birincinin yaklaşık 1,4 milyon dolar ödemesi bekleniyor.

Aksi takdirde turnuva yapısı değişmedi. Balon yaklaşırken, el ele oyun başladı ve operatörlerin neredeyse tüm büyük etkinlikleri yapılandırmasına benzer şekilde, dağıtılan her el için otomatik olarak iki dakika sürenin dışına alındı.

Beauregard, "(Matt Savage) ve WPT ekibiyle görüştükten sonra bunu denemek için doğru zaman olduğuna karar verdik" dedi. "Özellikle Dünya Şampiyonası yaklaşırken hedefimiz yenilik yapmak, sektörü daha iyiye doğru değiştirmeye çalışmak ve bazı şeyler deneyeceğiz."

Balon öncesi Action Clock uygulamasının geri bildirimleri çoğunlukla olumlu görünüyor. Ben Ludlow, balonun önüne Aksiyon Saati'ni eklemesi için Wynn'e X'e destek verdi. Süreci "sorunsuz ve ağrısız" olarak nitelendirdi.

İlk 40 milyon $ garantili poker turnuvası olan 10.400 $ girişli WPT Dünya Şampiyonası Salı sabahı Encore Balo Salonu'nda başladı. Bu tarihi olayda balon patlamadan önce, aksiyonu hızlandırmaya yardımcı olmak ve kısa yığınların, kapanacaklarını anında bildikleri ellerde tankta çok fazla zaman harcamasını önlemek için Aksiyon Saati uygulanacaktır.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.