Ses, Mars'ın Özel Poker Oyununda Hile Yaptığını Ortaya Çıkarıyor mu?

Ses, Mars'ın Özel Poker Oyununda Hile Yaptığını Ortaya Çıkarıyor mu?

PokerNews, Wesley Fei ile milyonlarca kişinin özel bir oyununda hile yapmakla suçladığı poker oyuncusu Tony Mars arasındaki bir telefon görüşmesini elde etti.

17 dakikalık sohbet sırasında (video aşağıda), Hustler Casino Live müdavimleri ve eski arkadaşları hararetli bir tartışma yaşadılar; bu tartışmaya ince şiddet tehditleri ve Mars'ın Güney Kaliforniya'daki özel bir oyunda birden fazla oyunu aldattığı fikri etrafında dans etmesi de dahildi. 3 milyon dolar.

Bu, elde ettiğimiz iki ses klibinden ilkidir ve bu hafta sonu ek ilgi çekici içerik içeren Bölüm II'yi yayınlayacağız.

Mars Evdeki Poker Oyununda Hile Yapıldığını Reddetti

Hafif Şiddet Tehditleri Yapıldı

Suçlamaların ardından Çinli poker oyuncuları arasında gerçekleşen konuşma Mandarin dilinde gerçekleşti ancak ChatGPT kullanılarak İngilizce altyazılı olarak çevrildi.

"Şu anda seni bir şeyi tartışmak için arıyorum. Kazanmam ya da kaybetmem önemli değil ve sana durumu açıklamak istiyorum. Bu konuyu zaten patronla konuştum. Daha fazla aşırı agresif davranışlar istemiyorum. Kontrol edemiyorum." Artık patronum ve bu gece seninle Luohan Tapınağı'nda buluşmak ve bu konuyu tartışmak için geri döneceğim," diyor Mars görüşmenin başında.

Wesley son zamanlarda Twitter'da Mars ve poker hilesi yaptığı iddia edilen grubunun suçlamalar nedeniyle kendisini hayatıyla tehdit ettiğinden defalarca bahsetti. Ses klibi, "kan dökülmesi" ve Wesley'in annesine zarar verilmesi tehdidiyle bu iddiayı destekliyor.

"Konu nasıl tartışılacağı değil, sadece anlamıyorum. Bunu daha fazla büyütmeye gerek yok. Sen çünkü şu anda kontrol edemiyorum. Artık patronu kontrol edemiyorum. Bu gece geri gelip geri kalanını tartışmak için seninle buluşacağım. sorunlar," diye devam etti Mars.

Wesley, Yorba Linda, Kaliforniya'daki iç saha maçında Mars ve diğer birkaç kişinin, oyunu hile yapmak için özel işaretli bir deste kullandığını iddia ediyor. Mars'ın, The Hendon Mob sonuçlarında 2,5 milyon doları olan Fransız profesyonel Arnaud Mattern adlı "Mike" adlı bir satıcıyı getirdiğini iddia ediyor.

Suçlayana göre, hile yaptığı iddia edilen grup diğer poker oyunlarında da hile yaparak para alıyor. Wesley, bunun Mars, Mattern ve aralarında "Bruce" adını kullanan ancak görünüşe göre Pensilvanya'dan hüküm giymiş bir suçlu olan Shane Hennen olan Yorba Linda oyuncusunun da bulunduğu birkaç kişiyi kapsayan yaygın bir hile çetesi olduğunu iddia ediyor.

Poker Hile Sorunu Hakkında

Tartışmanın büyük kısmı tehditleri ve kavga eden iki poker oyuncusunun ne kadar paraya sahip olduğu konusundaki tartışmaları içeriyor. Görüşmede Mars, milyonlarca poker oyununu dolandırdığı iddiasına rağmen masraflar dışında meteliksiz olduğunu söyledi. Peki hile iddiaları açısından ses klibi neyi gösteriyor? Bu tamamen konuşmanın nasıl yorumlandığına bağlı.

Wesley, Mars'ın hile yaptığını ve tüm iddiaların doğru olduğunu doğrudan kabul etmesini sağlamaya çalıştı. Teknik olarak böyle bir şey olmadı ancak inkar da olmadı ve Wesley ve Nikhil "Nik Airball" Arcot'un suçlamalarının en azından kısmen doğru olabileceğine dair ipuçları verdi.

Mars, Wesley'e oyunda hile yaptığı iddiasıyla yüzleştikten sonra, "Bu görüşmenin kaydedilip kaydedilmemesi artık bu konuyu umursamıyorum" dedi. "Bu mesele artık senin kaybetmenle, senin kazanmanla, hile yapıp yapmamamla, itiraf edip etmemenle ilgili. Artık gerçekten umurumda değil. Bu meselenin daha da kızışmasını istemiyorum."

İlk iddiaların ardından Mars, PokerNews ile bir açıklama yayınlayarak söz konusu poker oyununda hile yaptığını reddetti. Ancak suçlayıcıyla yaptığı telefon görüşmesi sırasında inkar modunda değildi. Bunun yerine Wesley'i bazı tweet'leri silmeye ve grubu poker oyunlarında hile yapmakla suçlamayı bırakmaya ikna etme umuduyla fiziksel tehditlerde bulundu.

Görüşmenin aşağıdaki bölümü belki de en önemlisidir, çünkü görünen o ki Mars, Wesley'in kamuoyunun tepkisinin hile yaptığı iddia edilenlerin hile yapacak yeni oyunlar bulmasını engelleyeceğinden endişe ediyor.

"Peki ya borçlu olunan para? Dolandırıcılar da para kazandı, değil mi?" Wesley sordu.

Mars, "Artık onlar için mesele para değil" diye yanıt verdi.

"O zaman bunu neden yapsınlar?" Wesley kendisine yönelik tehditlere atıfta bulunarak sorguladı. "Parayı aldıktan sonra neden insanlarla uğraşmak istesinler ki?"

Mars, "Çünkü onların gelecekteki yollarını engelledin" diye yanıtladı. "Burada kazandıkları para onların büyük parası değil."

"Yine de diğer kart oyunlarına gitmek zorundalar, değil mi?" Wesley'e sordu.

Mars, soruyu geçiştirerek, "Her neyse, bence onları fazla zorlamamalısınız" diye yanıt verdi.

17 dakikalık konuşmanın tamamı şöyle:

Bu sohbet sırasında Mars, tweetlerini silip Çin'e döneceğini ima etti. O zamandan beri Twitter hesabını tamamen sildi. PokerNews bu hafta sonu Mars ve Wesley arasında ayrı bir telefon kaydı yapacak.

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.