2023 Sınıfı WPT Şampiyonlar Kulübüne Katılmayı Düşünüyor

2023 Sınıfı WPT Şampiyonlar Kulübüne Katılmayı Düşünüyor

WPT Champions Club üyelerinin isimleri yalnızca Mike Sexton WPT Champions Cup kupasında değil, aynı zamanda dünyanın her yerindeki poker oyuncularının ve hayranlarının beyinlerinde ölümsüzleştirildi.

Gus Hansen ve Phil Ivey gibi WPT efsaneleri. Dört kez şampiyon olan Darren Elias. WPT Dünya Şampiyonası galibi Eliot Hudon'u savunuyoruz. Hepsi poker özgeçmişlerine bir WPT unvanı ekledi.

WPT, 2023'te şu ana kadar yedi yeni şampiyonu taçlandırdı ve bu olayı kutlamak için Wynn'de özel bir tören düzenlendi.

EtkinlikKazananKatılımcılarÖdül
WPT Yuvarlanan Gök GürültüsüScott Eskenazi590361.660$
WPT Seminole Hard Rock Poker KarşılaşmasıBin Weng2,2901.128.250$
WPT ChoctawJared Jaffee612400.740$
WPT Bahçeleri Poker ŞampiyonasıKy Nguyen346357.380$
WPT AvustralyaRichard Lee600854.890 Avustralya Doları
WPT bestbet MücadelesiFrederic Normand365351.650$
WPT Seminole Rock 'N' Roll Poker Açıkİstvan Briski1.447647.300$

Törende her şampiyona Amerikalı sanatçı Daniel Arsham tarafından tasarlanan el yapımı bir kupa verildi. Bu yılın başlarında duyurulan Arsham ile olan ortaklık sayesinde benzersiz heykel kupaları, çip seti ve çip kutusu tasarımının yanı sıra WPT etkinlikleri için tanıtım masası sahnesi tasarladı.

Daha sonra PokerNews bazı şampiyonların WPT Champions Club üyeleri olarak statülerine nasıl yansıdığını görmek için onlarla görüştü

WPT bestbet Scramble şampiyonu Frederic Normand, "Gerçekten farkına varmam bir veya iki haftamı aldı" dedi. "Harika bir şey ve iyi hissettiriyor. İnsanların genellikle kazandığını ve sonra bu durumun unutulduğunu hissediyorum. Bence bir tören yapmaları iyi bir şey."

Bu düşünce, WPT Dünya Şampiyonası için ta Las Vegas'a giden WPT Avustralya şampiyonu Richard Lee tarafından da desteklendi.

"Kazandığımda, poker hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlarımın telefonu çaldı" dedi. "Harika bir duygu. Kazandıktan sonra kendime bir daha asla turnuvaya katılmayacağımı söyledim çünkü bir turnuvayı kazanmak için ne kadar iyi koşmanız gerektiğini fark ettim!

Daniel Arsham'ın Benzersiz WPT Şampiyonu Kupaları Hakkında Daha Fazlasını Okuyun

"Ama geri döndüğünüzde buraya ait olduğunuzu hissediyorsunuz. WPT gerçekten oyuncularıyla ilgileniyor ve sonuç olarak daha fazla WPT oynamaya devam etmek istiyorsunuz."

Daha fazla WPT oynamak ve WPT Champions Club üyesi olarak yeni keşfettiği pozisyonunu kullanmak, WPT Gardens Poker Şampiyonası galibi Ky Nguyen'in de gündeminde.

Nguyen, "Poker bana hayatımda çok şey verdi ve ben de geri vermek istiyorum" dedi. "WPT'nin prodüksiyonu birinci sınıf ve izlemesi gerçekten çok keyifli. Oyuncularına çok iyi bakıyorlar ve ben kesinlikle ilişkiler kurmaya ve topluluğun bir parçası olmaya çok önem veriyorum.

"WPT'nin bir parçası olmak, duraklara seyahat etmek, yeni destinasyonları ziyaret etmek ve bunu daha fazla oyuncuya ulaştırmak kesinlikle yeni hedefim."

WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi olmanın ne anlama geldiğini biraz bilen oyunculardan biri de Jared Jaffee. Jaffee, ilk WPT unvanını 2013 yılında WPT Jacksonville en iyi bahis Fall Poker Scramble'ı yendikten sonra kazandı ve bunu 2023'te WPT Choctaw'da ikinci bir WPT şampiyonluğu ile takip etti.

Jaffee PokerNews'e "Binbaşı kazanmak çok eğlenceli" dedi. "Arada sırada bir şey ortaya çıkıyor, bu çok hoş bir an. Ama ikinciyi kazanmak harika.

"İlk zaferimi kazandığımdan beri muhtemelen birkaç tane daha alacağımı düşünmüştüm; çok fazla yakın görüşmem oldu. Biraz büyüdüğünüzde bunun sizin için ne sıklıkta olacağından emin olamazsınız. Yani Fırsatlarınızı değerlendirmek ve tadını çıkarmak için.

WPT Dünya Şampiyonası Merkezine gidin

"WPT kazanmanın hiçbir zaman büyük bir olay olduğunu düşünmemiştim, ancak WPT'yi izleyen ve takip eden çok fazla insan var. Benim için özellikle son bir veya iki yılda bu turnuvalara geldiğimde çok daha fazla insan beni tanıyor ve orada çok sayıda insan var. genel olarak çok daha fazla poker hayranı var ve bu kadar çok insanın pokere girmesinin nedeni WPT'dir.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

Bu Seride

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.