Brezilyalı Profesyonel Pablo Silva 10.200 Limitsiz Hold'em'de Kupayı Aldı (153.900)

Brezilyalı Profesyonel Pablo Silva 10.200 Limitsiz Hold'em'de Kupayı Aldı (153.900)

2023 PokerStars Avrupa Poker Turu (EPT) Prag'ın son etkinliklerinden biri, Pablo Silva'nın İsveçli Mounir Tajiou'yu yenerek 10.200 NL Hold'em II unvanını almasıyla tamamlandı. Turnuvaya toplam 46 katılım gerçekleşti ve yalnızca ilk altısı 446.200 ödül havuzunu paylaştı.

Galibiyetin ardından Silva, "İyi hissettiriyor. Harika bir turnuvaydı; serideki son turnuvamdı" dedi. Brezilyalı oyuncu 2. Günde her şeyi kendi istediği gibi yapamadı ancak poker kariyerindeki yalnızca ikinci turnuva galibiyetiyle bu başarıyı elde etmeyi başardı.

10.200 Limitsiz Hold'em II Nihai Sonuçları

YerOyuncuÜlkeÖdül (EUR)
1Pablo SilvaBrezilya153.900
2Münir Tajiouİsveç100.400
3Şirzat HissouAlmanya69.200
4Andras NemethMacaristan51.300
5Kazuyuki TanemuraJaponya40.200
6Thomas EychenneFransa31.200

Oyuncu, Kafa Eden Rakibi Nedeniyle EPT Prag Ana Karşılaşmasından Atıldı

2. Gün Eylemi

Silva'nın günü Jan-Eric Schwippert'i erkenden alt ederek umut verici bir şekilde başladı. Ancak nihai kazanan günün o noktasında çip liderleri arasında değildi. Macar Andras Nemeth tempoyu belirleyen kişi oldu ve 2. Günde EPT Şampiyonu Steve O'Dwyer dahil çok sayıda rakibini nakavt etti.

Silva, günün birkaç saatinde as-kral ile üçlü potu kaybettiği için her şeyin yolunda gittiğini görmedi. Ancak, turnuvanın gidişatında bir dönüm noktası olarak görülebilecek para balonunu patlatan ele derinden dahil oldu. Sadece Jean-Vincent Lehut'u nakavt etmek için değil, aynı zamanda ona iki milyondan fazla fiş (oyunda olanların neredeyse yarısı) almak için papazlarla üçlü bir pot kazandı.

Thomas Eychenne, altıncı sırada (31.200) yer alarak para kazanan ilk isim oldu. Nemeth daha sonra Silva'yı yenerek büyük bir pot kazandı ve aynı elde Kazuyuki Tanemura'yı (40.200) eledi.

Sonra Silva'nın onu ilginç bir eliyle oraya göndermesiyle raya vurma sırası Nemeth'e geldi (51.300). Nemeth dönüşte royal floş çekilişi yaptı, ancak ıskaladı ve Brezilya nehrinin dördüncü sıradaki Macar'ı (51.300) elemek için dörtlü bir set olduğunu gördü.

Kısa bir süre sonra sayı ikiye düştü ve Sirzat Hissou üçüncü (69.200) oldu. Alman, iki çifti tutarken Tajiou'nun aslarıyla karşılaştı.

Alexander Tkatschew Rekor Kıran 1.100 Eureka Ana Etkinliğinde Zirvede

Teke Tek Oyun

Önceki final masası aksiyonunun aksine, uyarı aşamasında çok daha gergin bir olaydı; Silva sonunda onu devirmeden önce her iki oyuncu da fiş liderliğini değiştirdi. Brezilyalı, trip trey'lerini başarısızlığa uğrattı ve Tajiou iki çiftle her şeyi tamamlayınca aradı. Kurul olumlu sonuçlandı ve Tajiou ikinci sırada (100.400) elendi.

Geçtiğimiz yaz EPT Barselona'da 25.000 High Roller yarışını ikinci sırada bitiren Silva, Hilton Prag'da 153.900 karşılığında ilk EPT unvanını aldı.

Silva, bunu yapacağına inanıp inanmadığı sorulduğunda, "Zordu çünkü final masasının başında çok büyük bir destem yoktu, ancak işler benim için iyi gitti. Balonu ikiye katladığımda kendime güveniyordum" dedi. final masasına ulaştığında kazandı. 2024 için planlarının sadece "oynamaya devam etmek ve ilerlemeye devam etmek" olduğunu söyledi.

Etiketler

İlgili Oyuncular

Bu Seride

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.