PokerNews'ten MyStack ile Aksiyonun Daha Büyük Bir Parçası Olun

PokerNews'ten MyStack ile Aksiyonun Daha Büyük Bir Parçası Olun

PokerNews'in MyStack'ini duydunuz mu? Bu, PokerNews web sitesinde yerleşik olarak bulunan, canlı raporlama sayfalarımızdaki çip sayımlarınızın kontrolünü size veren, kullanımı ücretsiz bir araçtır. MyStack sizi doğrudan PokerNews'in canlı raporlama sayfalarına bağlayarak oynadığınız etkinliklerde aksiyonun daha da büyük bir parçası olmanızı sağlar.

PokerNews'in canlı muhabirlerden oluşan ekibi, inanılmaz gezegenimizi boydan boya dolaşarak size dünyanın en prestijli poker turnuvalarından canlı güncellemeleri ve fiş sayılarını getiriyor. Ekibimiz yalnızca Aralık 2023'te Dünya Poker Cenneti Serisi, PokerStars Avrupa Poker Turu Prag ve Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonası'nı yayınlıyor.

Her ne kadar muhabirlerimiz binlerce poker oyuncusunu şahsen tanıyor olsa da, özellikle bazı olayların ölçeği göz önüne alındığında herkesi tanımak imkansızdır. Ayrıca bazı büyük etkinlikler boyunca çip sayımlarını güncel tutmak da büyük bir zorluktur; MyStack'in de işin içinde olduğu yer burasıdır.

MyStack Nedir?

MyStack, sizi PokerNews canlı raporlama sayfalarına bağlayan ücretsiz bir poker aracıdır. PokerNews, turnuvanın katılım miktarına bakılmaksızın, canlı haber verdiği her etkinlik için MyStack'i etkinleştirir. Ücretsiz bir PokerNews hesabı oluşturduğunuzda, çip sayınızı gerçek zamanlı olarak güncellemek için MyStack'i kullanabilirsiniz; umarım yığınınız etkinlik boyunca artmaya devam eder!

MyStack Nasıl Kullanılır?

Çoğu kişi PokerNews kapsamındaki canlı bir etkinlikte oynarken MyStack'e erişmek için akıllı telefonunu kullanacak. Çip sayınızı beş kolay adımda güncelleyeceksiniz:

Neden PokerNews'in MyStack'ını Kullanmalısınız?

Bu makaleyi okuyan bazılarınız neden PokerNews tarafından sunulan MyStack'i kullanmanız gerektiğini merak ediyor olabilir ve biz de neden olmasın diyoruz? Canlı bir etkinliğe katılıyor olabilirsiniz ve turnuvanızın nasıl ilerlediğini merak eden bir grup hayranınız olabilir. MyStack'i kullanmak ailenizi, hayranlarınızı ve arkadaşlarınızı etkinliğinizle ilgili güncel tutmanıza olanak tanır.

PokerNews web sitesinde adınızın ışıklarda yer alması da oldukça hoş. Çip sayılarında adınızı Daniel Negreanu, Phil Ivey ve Phil Hellmuth gibi pokerin bazı meşru süper yıldızlarının yanında bulduğunuzu hayal edin. Harika olurdu, değil mi? MyStack bunu gerçekleştiriyor.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.